OPEN 7è aniversari Gravetat ZeroAmb motiu del nostre 7è aniversari, Gravetat Zero va voler organitzar un OPEN una mica diferent de la resta: durant una setmana,  tots els escaladors i escaladores, van poder gaudir de més de 120 blocs equipats per l’ocasió de la mà de 9 equipadors/es locals, amb preses i volums nous.Gravetat Zero va adquirir un caire competitiu durant els 6 dies en els quals es podia anar sumant punts per intentar arribar a les finals. La participació dels socis/es va ser totalment  gratuïta i la resta de persones accedien a competir amb una inscripció de 20 euros, vàlida por tota la setmana.

La competició constava de 4 categories: infantil, femenina, masculina i per equip. Els tres finalistes de la femenina i masculina optaven a premi metàl·lic i trofeu. Per altra banda, les categories infantil i per equip eren obsequiades amb material d’escalada, trofeu i un val per realitzar una activitat en grup. 

A més a més, tots els participants entraven directament al sorteig de material, amb més de 50 regals, des de material d’escalada, una bicicleta, roba tècnica o cervesa artesana.Les finals es van realitzar el dissabte 18 de maig a la tarda, oferint així la possibilitat de puntuar al matí. Durant tot el dia el rocòdrom va estar obert a tothom, per escalar, treure el cap per xafardejar, veure i gaudir de les finals i del sorteig, prendre un refresc o inclús menjar a l’exterior una bona fideuà.Estem molt contents del resultat final i la valoració de l’Open va ser molt positiva.

Volem agrair a totes les persones i entitats col·laboradores que van treballar amb nosaltres per fer possible aquest gran dia. I sobretot a tots i totes les participants.


Com sempre, Gravetat Zero, sou tots vosaltres.

Us esperem a la propera edició!


Using Format