Volant pels aires… amb les TELES ACROBÀTIQUES

La tècnica de les teles acrobàtiques és una disciplina acrobàtica que prové de les arts circenses, on es desenvolupen figures i moviments corporals a l’aire amb una tela que està subjectada a gran alçada.

 Els beneficis d’aquesta activitat són varis: força, resistència i flexibilitat. Això ho aconseguim partint del nostre propi pes, cosa que evita lesions per sobrecàrrega. Tanmateix, també adquirim major consciència corporal.

De manera divertida, segura, atractiva i amena, pots venir a les classes de Gravetat Zero per superar les teves capacitats! No importa si no has realitzat aquesta tècnica abans, doncs, el nostre professor Luis cada dimecres de 20:00h a 21:00h estarà encantat d’ensenyar-te pas a pas.

Al començament de la classe es fa un escalfament global i després un més específic pel treball físic que es portarà a terme.

Aleshores centrem l’activitat a la tela, tot realitzant figures mitjançant moviments acrobàtics.

Per finalitzar, és molt important estirar bé i relaxar-se, millorant d’aquesta manera la flexibilitat.

Us garantim que és una tècnica molt divertida, on aprendreu coses noves i no us deixarà indiferents. Descobrireu que sou capaços i capaces de fer coses que no sabíeu!

No us perdeu aquesta experiència… us hi esperem!!!


Tenim una sala plena d’activitats!

Encara no has gaudit de la nostra sala polivalent? 


A Gravetat Zero creiem que es tant important cuidar el cos com la ment. 

Per arribar a  ser un escalador o escaladora equilibrada, no tot es força i potencia. També necessitem una bona elasticitat i conèixer bé cada pam del nostre cos, per entendre’l i estar en òptim estat de benestar. Saber estirar després d’entrenar o d’una jornada a la muntanya també ens ajudarà a progressar i evitar lesions.

Per això dediquem aquesta sala, adaptada i enfocada a la relaxació i a la concentració.

Els nostres professors i professores de ioga, pilates o consciència corporal, et guiaran durant tota la sessió adaptant-se sempre al ritme de cada alumne i amb tracte personalitzat gràcies a grups reduïts.

Si mai has realitzat cap d’aquests mètodes d’entrenament, no pateixis, els professionals que t’acompanyaran (la Martha, el Paolo i la Mary) et guiaran i et mostraran tot el que cal saber per a millorar dia a dia.


En un temps, la teva flexibilitat augmentarà, disminuiràs l’estrès i l’ansietat gràcies a un millor control de la relaxació, aprendràs a viure entenent el teu cos (dolors i musculatura) i tot això t’ajudarà a enfocar la força on més la necessites en cada pas i disminuiran les lesions.

*Activitats gratuïtes per socis i sòcies en horari complet.


OPEN 7è aniversari Gravetat ZeroAmb motiu del nostre 7è aniversari, Gravetat Zero va voler organitzar un OPEN una mica diferent de la resta: durant una setmana,  tots els escaladors i escaladores, van poder gaudir de més de 120 blocs equipats per l’ocasió de la mà de 9 equipadors/es locals, amb preses i volums nous.Gravetat Zero va adquirir un caire competitiu durant els 6 dies en els quals es podia anar sumant punts per intentar arribar a les finals. La participació dels socis/es va ser totalment  gratuïta i la resta de persones accedien a competir amb una inscripció de 20 euros, vàlida por tota la setmana.

La competició constava de 4 categories: infantil, femenina, masculina i per equip. Els tres finalistes de la femenina i masculina optaven a premi metàl·lic i trofeu. Per altra banda, les categories infantil i per equip eren obsequiades amb material d’escalada, trofeu i un val per realitzar una activitat en grup. 

A més a més, tots els participants entraven directament al sorteig de material, amb més de 50 regals, des de material d’escalada, una bicicleta, roba tècnica o cervesa artesana.Les finals es van realitzar el dissabte 18 de maig a la tarda, oferint així la possibilitat de puntuar al matí. Durant tot el dia el rocòdrom va estar obert a tothom, per escalar, treure el cap per xafardejar, veure i gaudir de les finals i del sorteig, prendre un refresc o inclús menjar a l’exterior una bona fideuà.Estem molt contents del resultat final i la valoració de l’Open va ser molt positiva.

Volem agrair a totes les persones i entitats col·laboradores que van treballar amb nosaltres per fer possible aquest gran dia. I sobretot a tots i totes les participants.


Com sempre, Gravetat Zero, sou tots vosaltres.

Us esperem a la propera edició!


Using Format