Tenim una sala plena d’activitats!

Encara no has vist el nostre espai dedicat a diverses activitats?!

A Gravetat Zero ens agrada cuidar el cos i també la ment! Per aquesta raó disposem d’una sala adaptada per la relaxació i l’atenció aprenent a concentrar-nos en nosaltres mateixos. Realitzem diferents classes com ioga, pilates o consciència corporal, cadascuna per adaptar-se a les necessitats i preferències que tinguis.

No té importància si mai has realitzat cap d’aquestes tècniques doncs a Gravetat Zero et donarem totes aquelles eines que necessites. A més, en tot moment tindràs a un/a professional (com la Martha, el Paolo i la Mary) que et guiaran i mostraran els passos que calen seguir per a millorar i aconseguir-ho.

Amb el pas dels dies podràs palpar els canvis! La teva flexibilitat i força física augmentarà, disminuiràs l’estrès i ansietat gràcies a un millor control de la relaxació, aprendràs a viure entenent el teu cos (dolors i musculatura)… i molts més beneficis!

*Activitats gratuïtes per socis i sòcies en horari complet.


OPEN 7è aniversari Gravetat ZeroAmb motiu del nostre 7è aniversari, Gravetat Zero va voler organitzar un OPEN una mica diferent de la resta: durant una setmana,  tots els escaladors i escaladores, van poder gaudir de més de 120 blocs equipats per l’ocasió de la mà de 9 equipadors/es locals, amb preses i volums nous.Gravetat Zero va adquirir un caire competitiu durant els 6 dies en els quals es podia anar sumant punts per intentar arribar a les finals. La participació dels socis/es va ser totalment  gratuïta i la resta de persones accedien a competir amb una inscripció de 20 euros, vàlida por tota la setmana.

La competició constava de 4 categories: infantil, femenina, masculina i per equip. Els tres finalistes de la femenina i masculina optaven a premi metàl·lic i trofeu. Per altra banda, les categories infantil i per equip eren obsequiades amb material d’escalada, trofeu i un val per realitzar una activitat en grup. 

A més a més, tots els participants entraven directament al sorteig de material, amb més de 50 regals, des de material d’escalada, una bicicleta, roba tècnica o cervesa artesana.Les finals es van realitzar el dissabte 18 de maig a la tarda, oferint així la possibilitat de puntuar al matí. Durant tot el dia el rocòdrom va estar obert a tothom, per escalar, treure el cap per xafardejar, veure i gaudir de les finals i del sorteig, prendre un refresc o inclús menjar a l’exterior una bona fideuà.Estem molt contents del resultat final i la valoració de l’Open va ser molt positiva.

Volem agrair a totes les persones i entitats col·laboradores que van treballar amb nosaltres per fer possible aquest gran dia. I sobretot a tots i totes les participants.


Com sempre, Gravetat Zero, sou tots vosaltres.

Us esperem a la propera edició!Equipadors i Equipadores: quina és la seva funció dins del rocòdrom?

Si t’aproximes a escalar al nostre rocòdrom i casualment és dilluns, et trobaràs amb unes persones que desmunten i munten cada setmana les preses que formen els blocs que escales en el teu dia a dia: ells són els equipadors i les equipadores (route setter).

Es tracta d’un ofici realitzat per un/a professional del món de l’escalada degut als grans coneixements que ha anat adquirint al llarg del temps. Per tant, porten a les espatlles anys escalant, competint i grans coneixements a l’hora de realitzar moviments corporals donant lloc a una àmplia consciència corporal i d’equilibri.

Tenint en compte aquests factors i la planificació que comporta, podríem parlar que el fet d’equipar té un caire artístic perquè no tothom pot aconseguir-ho. Cal imaginar i representar a la realitat els moviments que realitzarà el cos (encadenant el bloc un cop equipat) abans de ser muntats físicament en les parets, mitjançant la gran varietat de preses i volums que existeixen actualment en el mercat.

Així doncs, aprofiteu i gaudiu al màxim aquests blocs i vies que cada dilluns equipen els nostres companys i companyes!

Using Format