ACTIVITATS ADULTS

 

BATEIG D'ESCALADA

Si voleu tenir un primer contacte amb el món dels escaladors no dubteu a gaudir d’una primera experiència amb nosaltres, amb aquesta activitat diferenciarem l’escalada esportiva de l’escalada en bloc, coneixerem el material necessari per escalar, els nusos bàsics per encordar-nos i els moviments per progressar a les nostres instal·lacions.


CLASSES D'INICIACIO A L'ESCALADA

La millor manera d’aprendre i gaudir d’aquest esport amb més companys!

Amb els grups d’entrenament volem donar l’oportunitat a principiants i a escaladors amb més experiència a evolucionar conjuntament amb els altres companys amb el guiatge d’un entrenador.

Si vols progressar, aprendre a organitzar-te els entrenaments, divertir-te amb més company@s i gaudir d’un ambient fanàtic,  ja ho saps!


CLASSES DIRIGIDES

Entrenament planificat de la mà d’un entrenador, aquesta activitat sempre estarà tutelada per l’entrenador, recomanen en tot moment quina és la manera de treure un millor rendiment a l’escalador tant ha nivell físic com tècnic.

 

ALTRES ACTIVITATS PER ADULTS

 

IOGA

Classe de relaxació, descans i equilibri, a la vegada que dessarrollem la ment i la capacitat de concentració. Una gran varietat de tècniques físiques, mentals i espirituals, combinades de diferents maneres, i sempre amb la finalitat de conrear al màxim el potencial de l’ésser humà, alliberar-lo del sofriment i conduir-lo al coneixement del seu propi ésser.

PILATES

Cal ressaltar que el Pilates és un complement per a una gran varietat d’esports, maximitza el rendiment de les pròpies possibilitats i fomenta l’equilibri, la força, la flexibilitat i la precisió dels moviments.

CONSCIENCIA CORPORAL

Estirar-se amb regularitat de forma correcta i conscient acompanyant cada moviment amb una inhalació i exhalació ens ajuda a relaxar el cos i allargar el múscul que estem treballant, d’aquesta manera evitem lesions i aconseguim resultats beneficiosos a l’alçada del nostre potencial.

TELES ACROBATIQUES

Si vols pràcticar i apendre a fer figures de una forma divertida i segura.

Using Format