ACTIVITATS ADULTS

CLASSES D'INICIACIO A L'ESCALADA

(activitat gratuïta, només per socis i sòcies en horari complet)

dilluns i dijous de 20.00h a 21.00h

La millor manera d’aprendre i gaudir d’aquest esport amb més companys que s'inicien com tu! Amb els grups d’entrenament volem donar l’oportunitat a principiants a evolucionar conjuntament amb els altres companys amb el guiatge d’un entrenador.


ENTRENAMENTS DIRIGITS

(tarifa adicional de +20€ mensuals a la quota, 

només per socis i sòcies)

·Matins : dilluns+dimecres de 10.00h a 11.00h

·Tardes: dilluns+dimecres de 19.00h a 20.00h

Aprendràs a organitzar-te els entrenaments veient un progrés en el dia a dia d'una forma amena amb més companys/es i gaudiràs d’un ambient fanàtic!

PILATES

(activitat gratuïta socis /es)

DILLUNS 

> de 18.00h a 19.00h 

> de 19.00h a 20.00h

Cal ressaltar que el Pilates és un complement per a una gran varietat d’esports, maximitza el rendiment de les pròpies possibilitats i fomenta l’equilibri, la força, la flexibilitat i la precisió dels moviments.

CONSCIENCIA CORPORAL

(activitat gratuïta socis /es)

DIMARTS 

> de 19.00h a 20.00h 

Estirar-se amb regularitat de forma correcta i conscient acompanyant cada moviment amb una inhalació i exhalació ens ajuda a relaxar el cos i allargar el múscul que estem treballant, d’aquesta manera evitem lesions i aconseguim resultats beneficiosos a l’alçada del nostre potencial.

IOGA

(activitat gratuïta socis /es)

DIMECRES

> de 18.00h a 19.00h

> de 19.00h a 20.00h

Classe de relaxació, descans i equilibri, a la vegada que desenvolupem la ment i la capacitat de concentració. Una gran varietat de tècniques físiques, mentals i espirituals, combinades de diferents maneres, i sempre amb la finalitat de conrear al màxim el potencial de l’ésser humà, alliberar-lo del sofriment i conduir-lo al coneixement del seu propi ésser.

TELES ACROBATIQUES

(activitat gratuïta socis /es)

DIMECRES 

> de 20.00h a 21.30h 

Si vols practicar i aprendre a fer figures de una forma divertida i segura.


BATEIG D'ESCALADA

Si voleu tenir un primer contacte amb el món dels escaladors no dubteu a gaudir d’una primera experiència amb nosaltres.

Durant aquesta activitat diferenciarem l’escalada esportiva de l’escalada en bloc, coneixerem el material necessari per escalar, els moviments adients per progressar i tot allò que vulgueu consultar.

Té una duració d'una hora i mitja i es pot realitzar els divendres a la tarda o dissabtes durant tot el dia (cal reservar hora).

· Individual 30€

· Dues persones 45€

· Tres persones 55€

· Quatre persones 60€

Using Format