ACTIVITATS ADULTS

 

BATEIG D'ESCALADA

Si voleu tenir un primer contacte amb el món dels escaladors no dubteu a gaudir d’una primera experiència amb nosaltres.

Durant aquesta activitat diferenciarem l’escalada esportiva de l’escalada en bloc, coneixerem el material necessari per escalar, els moviments adients per progressar i tot allò que vulgueu consultar.

Té una duració d'una hora i mitja i es pot realitzar els divendres a la tarda o dissabtes durant tot el dia (cal reservar hora).

· Individual 30€

· Dues persones 45€

· Tres persones 55€

· Quatre persones 60€


CLASSES D'INICIACIO A L'ESCALADA

(només per socis i sòcies)

La millor manera d’aprendre i gaudir d’aquest esport amb més companys que s'inicien com tu! Amb els grups d’entrenament volem donar l’oportunitat a principiants i a escaladors amb més experiència a evolucionar conjuntament amb els altres companys amb el guiatge d’un entrenador.

Si vols progressar, aprendre a organitzar-te els entrenaments, divertir-te amb més companys/es i gaudir d’un ambient fanàtic... ja ho saps!


ALTRES ACTIVITATS PER ADULTS

Només poden realitzar-les persones majors d'edat.

> Socis i sòcies amb quota d'horari complet accés gratuït.

> 1 classe (un dia puntual) 11€

> Bono 10 classes (pots combinar-les com vulguis) 80€

INICIACIÓ A L'ESCALADA (només sòcies) dimarts i dijous de 20.00h a 21.00h

PILATES (sòcies i no sòcies) dilluns de 18.00h a 19.00h i de 19.00h a 20.00h

CONSCIÈNCIA CORPORAL (sòcies i no sòcies) dimarts de 19.00h a 20.00h

IOGA (sòcies i no sòcies) dimecres de 18.00h a 19.00h i de 19.00h a 20.00h

TELES ACROBÀTIQUES (sòcies i no sòcies) dimecres de 20.30h a 21.30h

IOGA

Classe de relaxació, descans i equilibri, a la vegada que desenvolupem la ment i la capacitat de concentració. Una gran varietat de tècniques físiques, mentals i espirituals, combinades de diferents maneres, i sempre amb la finalitat de conrear al màxim el potencial de l’ésser humà, alliberar-lo del sofriment i conduir-lo al coneixement del seu propi ésser.

PILATES

Cal ressaltar que el Pilates és un complement per a una gran varietat d’esports, maximitza el rendiment de les pròpies possibilitats i fomenta l’equilibri, la força, la flexibilitat i la precisió dels moviments.

CONSCIENCIA CORPORAL

Estirar-se amb regularitat de forma correcta i conscient acompanyant cada moviment amb una inhalació i exhalació ens ajuda a relaxar el cos i allargar el múscul que estem treballant, d’aquesta manera evitem lesions i aconseguim resultats beneficiosos a l’alçada del nostre potencial.

TELES ACROBATIQUES

Si vols practicar i aprendre a fer figures de una forma divertida i segura.

Using Format